Skip to main content
Visuell magi: Ta bedre bilder

Visuell magi: Ta bedre bilder

 • Dato og tid:
  9.-10. oktober
 • Hvor:
  Pressens hus, Skippergata 24, Oslo
 • Pris:
  Medlem av norsk presseorganisasjon: Kr 9 800. Andre deltakere: Kr 12 800
 • Åpent for:
  Alle
 • Arrangør:
  Institutt for Journalistikk

Kursleder: Jon Terje Hallgren Hansen

Kan du fortelle en god historie i et bilde? Kan du som fotograf komme hjem med uforutsigbare, levende og engasjerende bilder? Og hvordan gjør du det igjen og igjen?
Vi inviterer deg til å delta på vårt intensivkurs, hvor du vil lære å uttrykke din kreativitet gjennom kameraet. Du vil få opplæring i grunnleggende fotografiske teknikker, samt lære om lys, komposisjon og redigering. Bli med på en spennende fotografisk oppdagelsesreise.
Dette er en workshop i fotojournalistisk metode der du du lærer gjennom praktiske oppgaver. Her er du velkommen både med mobil og vanlige kameraer.
Uansett om du vil bruke kamera på telefonen din eller ditt spesialkamera, vil du lære hvordan du kan lage imponerende og kreative bilder.
Dette kurset legger størst vekt på bildets fortellende kraft, men for å lykkes må vi ofte kunne noe teknikk. Vi vil gå gjennom de viktigste innstillingene på både mobil- og systemkameraer slik at du får det resultatet du ønsker.
Ett bilde som bare teknisk avbilder, har ikke samme kraft som de som forteller historier.
En fotograf som ikke forteller en historie, vil sjeldent skape stor begeistring. Uansett hvor teknisk godt bildet er, eller hvor vakker bildekomposisjonen er.
Lær deg å se etter det se etter det unike, og gjør bildene dine til levende historier.
Bli med på et spennende eventyr innen anvendelig og praktisk fotografering.