Skip to main content
Derfor åpner vi Pressens hus!
Foto: Håkon Mosvold Larsen
Pressens hus

Derfor åpner vi Pressens hus!

Mange har meninger om mediene. Noen roper dem ut i sinne, andre skriver i kommentarfelt og sosiale medier, mens andre igjen får plass til synspunktene sine i kronikker, debattinnlegg og intervjuer. Ikke alle er kritiske: Når mediene gjør en god jobb, får de ros.

Pressens hus er et åpent hus, nettopp for meninger om mediene og for kunnskap, innsikt og åpenhet. Her blir det frokostmøter, kveldsdebatter, seminarer, åpne møter, utstillinger, kurs, pressekonferanser, quiz, foredrag og mye mer om journalistikk og medier. Hos oss får du møte journalister og redaktører og si din mening.

Vi ønsker å skape en bedre mediedebatt, et sted der vi kan snakke med hverandre – ikke bare om hverandre. Derfor åpner vi Pressens hus.

Men det skal ikke bare være alvor. Vi har restaurant og god plass til deg som også bare trenger en time med god nettilgang, vil ha et kjapt møte, ta et glass eller en kaffekopp med venner. Og det blir sosiale og mer kuriose aktiviteter.

Les også: Guro Istad skal lede Pressens hus

Elleve organisasjoner og bedrifter holder til i huset. Her jobber flere av dem som du ser delta i mediedebatten, her er Pressens Faglige Utvalg, faktasjekkerne i Faktisk.no og mange andre. Og kan du ikke komme til oss, kan du se de viktigste arrangementene direkte eller i opptak på disse nettsidene.

Egne arrangementer på Pressens hus?

Flere spør om man kan leie Pressens hus. Det kan man! Les mer om det her. 

Foto: Håkon Mosvold Larsen Pressens hus