Skip to main content
Medienettverket: Høstmøte og prisutdeling!

Medienettverket: Høstmøte og prisutdeling!

 • Dato og tid:
  Torsdag 24. november fra 11.30-16.00
 • Hvor:
  Pressens hus, Skippergata 24, 0154 Oslo
 • Pris:
  Medlemmer betaler 450,- mens ikke-medlemmer betaler 750,-
 • Åpent for:
 • Arrangør:
  Medienettverket

Årets Høstmøte har vi kalt «Lederskap i urolige tider».  I likhet med mange kollegaer i bransjen lurer kanskje også du på hvordan du skal håndtere hverdagen vi står i? Akkurat da vi trodde vi var tilbake til hverdagen etter pandemien så ble det krig i Europa, høye strømpriser og krevende markedsutsikter. Men nettopp derfor trenger du dette avbrekket!

Høstkonferansen er stedet hvor du treffer andre engasjerte og nysgjerrige mediebransjekollegaer, hører fra dyktige ledere, ledertalenter og fagpersoner – og ikke minst får feiret Årets kvinnelige medieleder og Årets talent! Meld deg på via denne linken

Mange mediehus har meldt om kostnadskutt og besparelser i det siste. Samtidig er det akkurat nå vi trenger å møtes for å bli inspirert og snakke sammen om hvordan vi kommer styrket ut i andre enden. Derfor har vi valgt å bruke av oppsparte midler og sette prisen for deltagelse så lavt vi kunne. Medlemmer betaler bare 450,- mens ikke-medlemmer betaler 750,- (medlemskap for 2022 og gratis inngang)!