Skip to main content
Kollasj med portretter av programkomiteen i Pressens hus: Jon Terje Hellegren Hansen, Jan Gunnar Furuly, Eirin Larsen, Renate Karlsmoen, Amund Trellevik, Intisaar Ali, Chris Ronald Hermansen, Eirik Solheim, Guro Istad

FOTO: Privat/Synne Mauseth/Ole Åsheim, Nordlys/Kim Erlandsen, NRK/Johanna Hauge/Jan Eivind Bertelsen

Onsdag 18. mai møtes programkomiteen i Pressens hus for første gang.

Medlemmene kommer fra ulike deler av landet, ulike mediehus og -konsern og har ulik faglig bakgrunn. Programkomiteen skal bidra til at Pressens hus blir et foretrukket sted for debatt og kunnskapsutveksling om journalistikk og medier, og legge til rette for arrangementer av interesse for bransjen over hele landet. 

– Det var viktig for meg med geografisk spredning så vel som ulik faglig bakgrunn da jeg skulle sette sammen programkomiteen for Pressens hus, sier daglig leder, Guro Istad. 

– Jeg føler meg trygg på at dette er en gjeng som kommer til å bidra sterkt til å gjøre Pressens hus til en betydelig debatt- og kunnskapsarena for hele landet. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang og lage planer sammen med dem – og ikke minst til å dele planene med resten av Medie-Norge.