Mat og drikke

Fríst  – mat og drikke hele dagen

Fríst er kaffe på dagtid, og en enkel tapas- og vinbar på kveldstid. Fríst åpner i månedsskiftet september/oktober.

Kaffebaren ligger i husets første etasje med inngang fra Skippergata og er åpen fra 07.30. Den skal være et hyggelig pusterom og et naturlig sted for pauser gjennom dagen for ansatte og gjester på huset.

Utvalget i kaffebaren vil bestå av dagens filterkaffe, espressobaserte kaffedrikker, et utvalg kalde drikker, påsmurte brødvarer, ferske bakevarer og dagens salater.

For ansatte serveres lunsj i personalkantinen fra 11.00 til 13.00. Her byr vi på en smakfull buffet bestående av dagens rikholdige salatbar, dagens varmrett, deilige supper samt nystekt brød. I kantinen kan husets leietakere bruke sitt kantinekort som betalingsløsning.

Fríst – det nye møtepunktet for journalistikk i Oslo

Utover ettermiddagen forvandles kaffebaren til en hyggelig og uformell tapas- og vinbar. Her kan du stikke innom for en matbit og noe godt i glasset. Tapasbaren har en dynamisk meny, med utgangspunkt i pinxtos, og et utvalg spanske viner. Fríst åpner 6. september.

Kjøkkenet vårt kan håndtere alle typer arrangementer, enten det er frokostmøter, heldagskurs, kick-off, afterwork og annet. Ta kontakt med vår Site Manager, Therese Stubberud, så hjelper vi deg gjerne med å planlegge mat og drikke til ditt arrangement.

Kontakt:
Therese Harp Stubberud, Pressens Hus
E-mail: resepsjon@pressenshus.no | Tlf: 975 02 621